torsdag 31 mars 2016

VINN ETT BRÖLLOP PÅ CAPRI!


TÄVLA & VINN ETT DRÖMBRÖLLOP PÅ LYXIGA CAPRI💕💕💕

För att vara med och tävla:

Gilla & dela vår fb-sida (www.facebook.com/capritopselection) med dina vänner. Tagga en person som du vill vinna priset med, eller, som du tror skulle vilja vinna och skriv en motivering på högst 50 ord om varför just ni ska vinna.

Ingår i vinsten: Vigsel i Rådhuset på Capri (under kontorstid) bröllopskoordinering för det mindre sällskapet (max 10 personer) på plats på Capri, vi ger förslag på restaurang, florist, fotograf, hotell och resväg och bokar transport på ön om så önskas. Vi berättar vilka dokument som behövs och vi möter upp er på flygplatsen i Neapel och visar vägen till hotellet. Vi kan ställa upp som fotograf om så önskas (obs amatör) Vi tolkar under vigseln och ställer upp som vittnen. Vi finns på plats under hela er vistelse på Capri och är tillgängliga 24/7.

Ingår inte: kostnad för flygresa och hotell. Tillval som restaurang, florist och proffsfotograf betalas av vinnaren och ingår alltså inte i vinsten. Kostnad för de nödvändiga dokumenten ingår inte i vinsten.

Villkor: Vigseln måste äga rum senast 31 mars 2017. Brudparet godkänner att finnas med på vår hemsida och facebooksida med bilder och en kort text. Brudparet godkänner att medverka i ett reportage inom ett år från vigseln. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnaren utses den 25 april 2016. LYCKA TILL!!💕💕💕

Vinstens värde: Kommunens avgift för vigsel i Rådhuset. Vår bröllopsplanering, tolkning och vittnen under vigselceremonin, vi möter upp i Napoli, vår fotografering och tillgänglighet under hela er vistelse på Capri. Totalt värde cirka 15.000 sek. 

    Piazza Umberto 1 på påskafton 2016

    Piazza Umberto 1 på påskafton 2016, allmänt kallad PIAZZAN

VÄLKOMNA TILL PARADISET CAPRI!

Capri ligger endast 45 minuters båtresa utan storstaden Neapel som har internationell flygplats. Avskilt men ändå nära! Exklusivt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTERA