fredag 22 juli 2016

Vigsel på Capri 25 juni i samarbete med Capri Top Selection

Tidigt i våras fick vi uppdraget, och äran såklart, att hjälpa ett förälskat par med planeringen av deras planerade bröllop på Capri i juni.

Vi har under hela våren haft nära kontakt via telefon, mail och whats app -  jag är såååå tacksam för dagens teknik! Tack Tack.

Vilken restaurang ska vi föreslå, hur blir det med transport och framför alllt VAR ska vigseln hållas, på Capri finns ett stort utbud av vackra platser, bara att välja och vraka!

Från början hade paret bestämt att de ville vigas vid fyren vid Punta Carena i Anacapri. Längs vägen kom platsen att ändras av olika anledningar.....

Paret hade 35 gäster med sig från Sverige och vi hittade ganska snabbt en liten, trevlig restaurang med utsikt mot solnedgången i lämplig prisklass. Men även restaurangen byttes ut mot en annan längs vägen....berättar till vilken vid ett senare tillfälle....


Helt plötsligt låg vigselplatsen och restaurangen en bra bit ifrån varandra, vigselplatsen i Anacapri och restaurangen i Capri. Den sista  kilometern endast som promenadväg. Hur ska hela sällskapet ta sig till fots uppför backarna i värmen i slutet av juni???? 

En påhittig brud som samtidigt inte var rädd för besvär, hade några ideer och allt löste sig bara så perfekt! Ett stop längs vägen på en bar, lite fotografering för brudparet och lite fräsch lemonad för gästerna 💕 så var det löst! Alla nöjda och glada. 

Brudbuketten var sååå vacker, enkel men så otroligt fin, inte en vanlig bukett utan den bestod av endast 3 st blå hortensior, specialbeställda i just den blåa nyansen enligt brudens önskemål, från Neapel. Det man önskar ska man få, eller hur?

Å andra sidan, vad kunde man förvänta sig av detta kreativa par, hon designer, han musiker. Vad tycks? Overkligt vackert!

Kan det bli mer elegant? 

Mer info om bröllopet kommer i ett annat inlägg. 

Vill du också gifta dig på vackra glamorösa ön Capri utanför Amalfikusten, välkommen att kontakta oss på: info@capritopselection.com

Det finns alternativ för alla budgetar, litet eller stort, enkelt eller överdådligt, på tu man hand eller med släkt och vänner. 

Vi har även erfarenhet av att organisera små vigslar med relativt kort varsel, cirka 1 månad. 

Så vill du vara gift om en månad, kontakta oss! En vigsel på Capri är outstanding. 

Angående er bröllopsresa så startar den på Capri efter vigseln :-) Det blir inte bättre än så här, men missa inte pittoreska Neapel, sagolika Amalfikusten, Sorrento och de andra öarna i närheten som till exempel vulkanön Ischia och lilla Procida. 

VÄLKOMNA!!#capritopselection #vigsel #bröllop #capri #caprivigsel #capribröllop #bröllopiitalien #italienskabröllop #caprivigsel #capribröllop #bröllopiitalien #italienskabröllop #vigselpacapri