onsdag 11 maj 2016

Bröllopspaket, det lilla, medel eller lyx, där extra allt ingår!
För alla giftassugna, vi har satt ihop 3 st kompletta paket, inklusive vigsel antingen i rådhuset eller på en öppen plats vid havet, logi, middag, enkel dekoration med blommor osv.Kika in och se vilket paket som passar er bäst! En Capri vigsel behöver inte kosta multum men den kan göra det om ni vill att den ska göra det!!

Det är ni som bestämmer, bara att välja och vraka!


Gå in på www.capritopselection.com och se själva vad vi erbjuder, ni är såååå välkomna in!!Italienska bröllop - alltså bröllop i Italien är nog bland det mest romantiska som finns! Lägg sedan till Capri! Ett Capri bröllop är nåt speciellt, denna ö har just blivit framröstad som nr 1 där flest skulle vilja gifta sig, det säger lite om Capri. 


Alla kan inte, andra får inte chansen men nu erbjuder vi tjänsten där vi skräddarsyr just ert bröllop, precis som ni vill ha det! Passa på, fråga kostar ingenting, be om ett kostnadsförslag. Vi förverkligar era drömmar. 

En saga som blir sann!


#capri #anacapri #bröllop #vigsel #caprivigsel

#italienskabrollop #italienskabröllop #brollopiitalien #bröllopiitalien #capribrollop #capribröllop #capritopselectionInga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTERA