tisdag 22 december 2015

Upplevelseresa till CAPRI i maj!




 Upplevelseresa till magiska Capri över 

Kristi Himmelfärd 4-9 maj 2016


cropped-image281.jpg
Posted 
Detta är en resa för alla som uppskattar lite historia, sköna vyer över havet, arkeologi, utsökt mat, lätt vandring och magiska upplevelser för alla sinnen!
Vi organiserar gärna rutten för att resan ska bli så effektiv som möjligt, tid är pengar som bekant!
Det vi planerar att sy ihop är en upplevelseresa på 5 nätter som kommer att innehålla en mix av allt det allra bästa i livet, vi vandrar lätt till flera platser som är av stor kulturell betydelse där vi får expertguidning.
Vi stannar till på de mysigaste barerna längs vägen, sen vandrar vi vidare till hisnande utsiktsmål och avslutar dagen med ett bad i havet innan vi äter middag under citronträden hos Michela!! Detta är ett exempel på hur en dag kan se ut. Vi följer era önskemål.
cropped-cropped-cropped-image1.jpg
En annan dag vi tar sittliften upp till högsta toppen på ön, tar trapporna ända ner till hamnen där vi njuter av en god fisklunch på bästa stället som vi älskar!
Vi tipsar om bra hotell & restauranger i alla prisklasser, vi hjälper till med reservationen. Vår ledare är med på en del eller alla vandringar, enligt era önskemål. Vi tipsar om de bästa platserna att besöka som bara vi riktiga Capresi känner till!!
cropped-image30.jpg
Välkommen med Din intresseanmälan och för att få mer info:

info@capritopselection.com    capritopselection.com

IMG_1625

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTERA