fredag 24 april 2015

Husägaren i egen hög person!

Gick förbi det fina huset med den fina trädgården och där satt självaste husägaren på trappan och mjauade :-) Söt!

Sprang över till vår supermarket, där träffade jag Roy som var ute på kvällspromenad med sin kompis, Roy är bara 30 cm hög, alldeles rödhårig, pigg och väldigt, väldigt söt! 
På hugget är han lilla Roy! 

Roy, med sin killkompis som håller i snöret (kopplet)
Pomeranian heter rasen, finns svarta med, vet genom en vän att de är väldigt inne hemma i Stockholm. 

Idag har det varit väldigt fuktigt, molnen gick straxt över havet. Tur man inte hade tvätt på g, den hade aldrig torkat! 

Det är väldigt fuktig luft här alltid, vi sitter ju mitt ute i havet på en liten ö, vilket har både för o nackdelar, mest nackdelar, men det tar vi en annan gång. 

Älskar dessa fina stenhus med de fina kolonnerna på taket. Råkar veta att det finns en vacker pool med solsängar på ovanvåningen! Not bad!

Här ser man lite hur branta backarna är, inte att leka med när man ska bära matkassar och allt. Att ta hem en strykbräda t ex är ett helt projekt! Eller 2 liter mjölk, 2 flaskor vin, socker, mjöl och all mat. Det kan verka enkelt men inget är enkelt när man själv måste bära allt, uppför. Från närmaste supermarket hem är det cirka 10 raska minuter i uppförsbacke. Det är fullt tillräckligt. I värmen. Lovar.

På den muren som blir framför bågarna, brukar jag sitta och vänta på Anto eller bara sitta och filosofera. Ljuvlig kvällssol.

Nu ska vi kolla Commissario Montalbano!! 

Natti natti 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTERA